P. P. H. U. "KEJ" Spółka Cywilna
Sygneczów 1
32-020 Wieliczka
Tel/fax: (012) 289-65-71
Tel: (012) 289-65-70
E-mail: biuro@kej.pl

Ma zapach balsamiczny, bardzo ceniony w kosmetykach - zwłaszcza dla mężczyzn. Silny środek antyseptyczny. W kosmetyce stosowany do pielęgnacji skóry jako słaby środek ściągający, do leczenia trądziku. Jego męski zapach sprawia, że akceptują go młodzi chłopcy cierpiący na trądzik. Pomocny w walce z łupieżem i innymi chorobami skóry. Największą popularność jako męski kosmetyk olejek ten osiągnął dzięki wielowiekowej sławie afrodyzjaku. Redukuje stresy i napięcia.
kąpiele, masaże, pielęgnacja skóry, aromatyzacja powietrza.
Nie stosować u kobiet w ciąży i u dzieci!
Materiał pochodzi ze strony www.kej.pl