P. P. H. U. "KEJ" Spółka Cywilna
Sygneczów 1
32-020 Wieliczka
Tel/fax: (012) 289-65-71
Tel: (012) 289-65-70
E-mail: biuro@kej.pl

Posiada silne właściwości antyseptyczne i przyjemny, goździkowy zapach. W aromaterapii to jeden z najsilniejszych składników przeciwwirusowych i przeciwbakteryjnych. Olejek ten jest używany do produkcji bardzo drogich perfum. Stosowany w kosmetyce do pielęgnacji stóp /grzybica/, w aromaterapii, przy przeziębieniach, grypach, katarze i w mieszankach oczyszczających skórę, płynach do odstraszania owadów, do pielęgnacji jamy ustnej. Daje dobre efekty w zwalczaniu brodawek i kurzajek. Olejek ma działanie uspakajające i jest zalecany w stanach szoku, przy atakach histerii i silnego zdenerwowania.
kąpiele, masaże, maseczki, aromatyzacja powietrza.
Nie stosować u dzieci!
Materiał pochodzi ze strony www.kej.pl