
Ma zapach balsamiczny, bardzo ceniony w kosmetykach - zwłaszcza dla mężczyzn. Silny środek antyseptyczny. W kosmetyce stosowany do pielęgnacji skóry jako słaby środek ściągający, do leczenia trądziku. Jego męski zapach sprawia, że akceptują go młodzi chłopcy cierpiący na trądzik. Pomocny w walce z łupieżem i innymi chorobami skóry. Największą popularność jako męski kosmetyk olejek ten osiągnął dzięki wielowiekowej sławie afrodyzjaku. Redukuje stresy i napięcia.
kąpiele, masaże, pielęgnacja skóry, aromatyzacja powietrza.
Nie stosować u kobiet w ciąży i u dzieci!
Jeśli chcesz otrzymywać najnowsze informacje, oferty lub promocje naszej firmy, wpisz poniżej adres swojej skrzynki e-mail i dodaj go do bazy.