Hydrolat z lawendy

hydrolat z lawendy

Nr katalogowy: 8301-0100

Lavandula Angustifolia Flower Water

 

Nasz hydrolat zarejestrowany jest jako kosmetyk i może być stosowany wyłącznie zewnętrznie.

 

Koi, odświeża oraz oczyszcza skórę. Łagodzi zaczerwienienia i podrażnienia skóry. Wykazuje działanie antyoksydacyjne. Nawilża i tonizuje. Polecany do każdego rodzaju skóry, szczególnie wrażliwej i tłustej.

 

Zapach hydrolatu może się różnić od zapachu olejku eterycznego.

Produkt otrzymywany z upraw ekologicznych certyfikowanych przez ICEA.

pojemność

100 ml

zastosowanie

pielęgnacja skórypielęgnacja skóry
pielęgnacja włosówpielęgnacja włosów

kup ten produkt