Naturalny olejek szałwii hiszpańskiej

olejek szałwii hiszpańskiej

Nr katalogowy: 8023-0010

Salvia Lavandulaefolia Leaf Oil

 

Nasz olejek zarejestrowany jest jako kosmetyk i może być stosowany wyłącznie zewnętrznie.

 

Olejek o jasnożółtym kolorze i świeżym, eukaliptusowo- kamforowym zapachu z ostrą nutą sosnową.  Działa przeciwzapalnie. Ma właściwości przeciwutleniające dla suchej skóry, odświeża i wygładza skórę. Wykorzystywany do aromatyzowania produktów chemii gospodarczej (mydła, odświeżacze powietrza, środki czystości).


Zastosowanie

Kąpiele: 5-7 kropli na 1/2 wanny ciepłej wody.

Masaże: 3-5 kropli olejku wymieszać z łyżką stołową oliwy z oliwek lub oleju z pestek winogron.

Aromatyzacja powietrza: kominki aromatyczne, lampki, nawilżacze powietrza.

 

pojemność

10 ml

zastosowanie

pielęgnacja skórypielęgnacja skóry
kąpielekąpiele
masażemasaże
aromatyzacja powietrzaaromatyzacja powietrza

kup ten produkt